Kuaga bvba
Maatheide 74/G 3920 Lommel

+32 11644522 Altijd bereikbaar +32 470873616
  Menu

Kuaga bvba

Maatheide 74/G 3920 Lommel

Tel: +3211644522

Altijd bereikbaar
Tel: +32470873616

Openingsuren

Maandag tot vrijdag
09h00-12h00 13h00-19h00
Zaterdag 09h00-15h00

Kersthappening 2022 op 10-12-2022

Kersthappening

Iedereen van harte welkom om onze Kerstboom samen te versieren door iedereen die er iets in wel komen hangen ter nagedachtenis aan zijn / haar Huisdiertje .

Zoals de vorige jaren voorzien we een soepje en chocomelk 

Zegge het voort en iedereen welkom .

We starten om 16h00 en eindigen om 18h30.

Kuaga Huisdierencrematorium

Team Kuaga
Patrick en Yolanda
Kuaga Gebouw

We startten ons project vanuit de overtuiging dat de band tussen mens en dier onvoorwaardelijk is.  In onze visie is een huisdier een volwaardig gezinslid.  Samen delen we geluk en verdriet.  Respectvol benaderen we vanuit deze visie ook het levenseinde van onze geliefde vriend.  Kuaga wil hierin haar missie voltooien en zorgt op een integere en waardige wijze voor de crematie van uw huisdier.

Yolanda, Patrick , Ronny, Francois en Jeannette.

Onze diensten

Individuele crematie

Bij individuele crematie wordt uw huisdier afzonderlijk gecremeerd, dus niét samen met andere dieren. Tijdens de crematie bieden we u de mogelijkheid om de tijd door te brengen in één van onze wachtruimtes, waar we u in een serene omgevi...

Collectieve crematie

Bij een collectieve crematie worden meerdere huisdieren tegelijk gecremeerd. Na crematie worden de assen van deze dieren op onze collectieve strooiweide uitgestrooid. Het is niet mogelijk om een pootafdruk en haarplukje te verkrijgen bi...

Ophalen

Indien U niet in de mogelijkheid bent om uw Huisdiertje te brengen, kan U beroep doen op ons . Het tarief voor het ophalen van uw Huisdier tijdens de werkweek tussen 07h00 en 20h00 bedraagt 1.50€/km enkel. Het tarief in het weekend, dwz...

Mooi aandenken

Nadat wij met de grootste zorg Uw Huisdiertje gecremeerd hebben, kunnen we samen bespreken welk aandenken er eventueel gewenst is. Dit kan een urne zijn waarin alle as of gedeeltelijk de as bewaard wordt… ook zijn er knuffelstenen , maa...
Kuaga interieur

Omdat wij uit ervaring weten wat een immense leegte en verschrikkelijk gemis het overlijden van een huisdier tot gevolg heeft proberen wij iedereen een vangnet aan te bieden bij dit verlies. Naast zaakvoerders willen wij bovenal een aanspreekpunt zijn en luisteren naar de leuke en verdrietige verhalen.

Als Team hebben we een doel; behandel alle dieren alsof het de uwe zijn.

Bovendien gaan mens, dier en natuur onlosmakelijk samen. Daarom houden wij de ecologische afdruk van ons dierencrematorium graag zo klein mogelijk. Wij leveren de nodige inspanningen om energieneutraal te kunnen werken.

Door onze passie gedreven, voor uw huisdier.

Mooi aandenken

Nadat wij met de grootste zorg Uw Huisdiertje gecremeerd hebben, kunnen we samen bespreken welk aandenken er eventueel gewenst is.

Dit kan een urne zijn waarin alle as of gedeeltelijk de as bewaard wordt… ook zijn er knuffelstenen , maar het zou ook kunnen dat u een juweel of sleutelhanger wenst.

Door de as in een aandenken te verwerken is Uw vriendje altijd heel dicht bij u. 

urnen

Wij nemen afscheid van:

Klara

Klara
KLARA
Onze allerliefste soulmate Klara is van ons heengegaan zij is op 14-11-2022 te 10.30 vredig ingeslapen.
Lieve Klara, jij was ons alles, ons kindje, ons maatje en onze grote liefde.
Als puppy was jij een grote deugeniet, maar door onze samenwerking ( opvoeding) ben jij een lieve, aanhankelijke flodder geworden, die ons onvoorwaardelijke liefde heeft gegeven tot het einde van haar leven.
Jij was dag en nacht bij ons, waaks, aandachtig, vrolijk en vaak zeer grappig met een sterke wil too please. Je was super intelligent, uiterst nieuwsgierig en had vele vriendjes. Je wist wie je kon vertrouwen en wie niet.
Verscheurd van verdriet hebben wij jou moeten loslaten na 12 jaar en 4 maanden, maar je blijft voor altijd en eeuwig bij ons. We kunnen niet omschrijven wat voor een leegte, verdriet en verlies jij nalaat.
We houden onvoorwaardelijk van jou lieve schat, rust nu maar lekker uit in de hondenhemel je verdient het.
Met heel veel traantjes nemen wij afscheid van jou lieve Klara, dikke knuffels en vele kusjes, Elise en Jos jouw pappie en mammie.
Met dank aan dierenarts Mirjam van Mechelen en Patrick en Yolande van dierencrematorium Kuaga voor de laatste zorgen van Klara.
• 31-7-2010 + 14-11-2022

Snuffel

Familie Langewouters 🐾
Liefste snuffel,
Je was iedereens beste vriend. Bij iedereen ging je kellen, je gaf iedereen lekjes en kwispelde altijd met je staartje. Als er iemand thuis kwam was je iedere keer super gelukkig, je kon weer aandacht krijgen natuurlijk. Je kwam bij iedereen schooien voor een lekker stukje vlees, door je lieve snoetje lukte het ook iedere keer opnieuw. Je hebt enorm hard gevochten de laatste weken, maanden. Nooit heb je moeten afzien. Je hebt altijd een warm plekje gekregen door gezin Langewouters, beter had je niet kunnen wensen. Wij hadden ook niet beter kunnen wensen, zo’n hondje als jou vind je nergens anders. Je bent een lieve, blije, speelse snuffel geweest. Wat was dat mooi om mee te mogen maken! Jammer genoeg hebben we afscheid moeten nemen, dat wil natuurlijk niet zeggen dat iemand je zal vergeten. In iedereens hart zul je verder leven. De tijd was gekomen, het was genoeg geweest voor je. Je bent sterk geweest, we zijn trots op je! Rust nu maar zacht daarboven lieve vriend. Het mooiste sterretje, dat ben jij! We houden van jou, voor altijd.❤️‍🩹
Liefs Johnny, Diane, Koen, Dries & Toke